Κάντε κράτηση για δωμάτιο ή σουίτα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Email sent.Thank you

Καλύτερη τιμή
Καλύτερη Διαθέσιμη Τιμή:

70
GO

Tsilivi Beach Ζάκυνθος Ξενοδοχείο

Το Tsilivi Beach Hotel & Suites, ως κορυφαίο resort ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο, βρίσκεται στην πανέμορφη χρυσαφένια αμμουδιά του Τσιλιβί, διάσημη για τα κρυστάλλινα νερά της και βραβευμένη με γαλάζια σημαία.

Ως ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο, είναι το απόλυτο όνειρο ως τοποθεσία και το ιδανικότερο μέρος για ευχάριστες και ξεκούραστες διακοπές στη Ζάκυνθο.

Το Ζάκυνθος Ξενοδοχείο Tsilivi Beach Hotel and Suites άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο του 1979. Διευρύνθηκε το 2001, προσθέτοντας 105 δωμάτια και το 2009 πρόσθεσε 26 πολυτελείς junior σουίτεςμε ιδιωτική πισίνα. Ανακαινίστηκε το 1989, το 1998 και το 2008 που το ξενοδοχείο πήρε την τελική μοντέρνα και πολυτελή εμφάνιση του.

Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 200 δωμάτια, εκ των οποίων τα 131 είναι δίκλινα,τα 43 είναι οικογενειακά και τα 26 είναι junior σουίτες και αποτελεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο.

Το Tsilivi Beach Hotel & Suites προσφέρει μια ζεστή ατμόσφαιρα, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εξαιρετική ελληνική και διεθνή κουζίνα, υπέροχη διαμονή στη Ζάκυνθο και βρίσκεται λίγα βήματα μακριά από την ακτή.

Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο Tsilivi Beach Hotel and Suites βρίσκεται 5 χλμ. από την πόλη της Ζακύνθου και το κεντρικό λιμάνι και 8 χλμ. από το αεροδρόμιο, το Τσιλιβί, και είναι μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε τα περίχωρα του νησιού.

Το χωριό του Πλάνου, είναι μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια, με μεγάλη ποικιλία για ψώνια, διασκέδαση και νυχτερινή ζωή.