Κάντε κράτηση για δωμάτιο ή σουίτα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Email sent.Thank you

Καλύτερη τιμή
Καλύτερη Διαθέσιμη Τιμή:

70
GO

Χάρτης

Ζάκυνθος Διακοπές

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ....«Το λουλούδι της Ανατολής» .... «Ένας παράδεισος επί της γης».... «Άρωμα».... «Το νησί των τραγουδιών» .... «Το νησί του έρωτα» ... είναι μερικά από τα ονόματα που δίνονται από τους επισκέπτες, όπως οι Ενετοί, ή οι σύγχρονοι επισκέπτες.

Αυτό το μέρος είναι πραγματικά μαγευτικό. Το ήρεμο τοπίο με τα πεύκα στα βουνά, οι μεγάλοι ελαιώνες, η καθαρή ημιδιαφανής θάλασσα και οι υπέροχες εξωτικές παραλίες της, θα κερδίσουν την καρδιά σας και θα σας κάνουν να περάσετε υπέροχες διακοπές στη Ζάκυνθο.

Η Ζάκυνθος είναι το νοτιότερο από τα νησιά του Ιονίου και πήρε το όνομα της από το γιο του Δάρδανου του βασιλιά της Τροίας, που τον έλεγαν "Ζάκυνθο", ο οποίος έχτισε την πρώτη πόλη του νησιού. Το νησί είναι πλούσιο σε ομορφιά και παράδοση, τόσο ιστορικά όσο και πολιτιστικά. Μουσεία, κάστρα, μοναστήρια, γαλάζιες σπηλιές, το ναυάγιο είναι μερικά από τα τοπικά αξιοθέατα, τα οποία αξίζει να επισκεφθείτε στο νησί. Η Ζάκυνθος είναι επίσης η γενέτειρα του σπάνιου είδους χελώνας γνωστή ως Carrete-Carreta.

"Η Ζάκυνθος είναι το ιδανικό μέρος για αξέχαστες διακοπές, επειδή συνδυάζει θάλασσα, ήλιο, παραλίες, ωραίο καιρό, πράσινη φύση, ειδυλλιακά τοπία, ιστορία, πολιτισμό, αξιοθέατα και πάνω από όλα φιλοξενία. "