Η φιλοξενία όπως την ονειρεύεστε

Καλώς ήρθατε στο Tsilivi Beach Hotel στη Ζάκυνθο, στην πιο όμορφη παραλία του Ιονίου. Εδώ ο χρόνος σταματά ατενίζοντας την ανατολή και υπακούει μόνο τις δικές τις επιθυμίες. Απολαύστε απόλυτη ξεκούραση με ανεμπόδιστη θέα στη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία ακτή Τσιλιβί, χαλαρώστε σε ένα από τα 173 δωμάτια, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για βέλτιστη άνεση και απόλυτη απομόνωση σας, χαρείτε τις εξατομικευμένες υπηρεσίες από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Ζήστε την εμπειρία των διακοπών, με all inclusive παροχές, όπως τις έχετε ονειρευτεί!

Η ιστορία του Tsilivi Beach Hotel

Το Tsilivi Beach Hotel βρίσκεται δίπλα από τον Πλάνο και απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Ζακύνθου και 8 χιλιόμετρα από τον Κρατικό Αερολιμένα Ζακύνθου, ‘Δ.Σολωμός’. Το Tsilivi Beach Hotel δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 1979. Εκτοτε, ανακαινίζεται συνεχώς προκειμένου να εναρμονίζεται πλήρως με την εποχή αλλά και με τις απαιτήσεις των επισκεπτών. Οι ριζικές ανακαινίσεις που πραγματοποιήθηκαν το 1989, το 1998 και το 2010 διατηρούν το επίπεδο του ξενοδοχείου πάντα υψηλό, τηρώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας αλλά και τις προϋποθέσεις ποιότητας που οι άνθρωποι του Tsilivi Beach Hotel έχουν θέσει. Το 2001, με την επέκταση που πραγματοποιήθηκε, προστέθηκαν 105 νέα δωμάτια. Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες τώρα, οι επιθυμίες σας είναι η δική μας αποστολή!

Η βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία Τσιλιβή

Τα καταγάλανα νερά της βραβευμένης με Γαλάζια Σημαία ακτής ήταν το ιδανικό σκηνικό για να στηθεί το Tsilivi Beach Hotel. Η αμμώδης παραλία Τσιλιβί, μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Μεσογείου, βραβεύεται κάθε χρόνο με το διεθνές βραβείο της Γαλάζιας Σημαίας που απονέμεται μόνο σε παραλίες που τηρούν αυστηρά κριτήρια καθαριότητας και υποδομών. Τα υπέροχα κρυστάλλινα νερά είναι ρηχά και ασφαλή για μικρά παιδιά και ιδανικά για θαλάσσια σπορ και κολύμβηση. Ο γαλανός ουρανός χάνεται στο ορίζοντα και τη θέα αυτή μπορείτε να απολαύσετε και στις άνετες ξαπλώστρες. Η μαγεία ξεκινά εδώ!