Γάμοι & Εκδηλώσεις

Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας!

Κάθε ιστορία αγάπης μπορεί να γίνει ένα πάρτυ ζωής! Το μεγάλο «ναι» ακολουθεί η μεγάλη στιγμή! Ο γάμος των ονείρων σας στο Tsilivi Beach Hotel γίνεται πραγματικότητα με το ξωκλήσι του κοντινού ξενοδοχείου του ομίλου μας, του Altura, να μπορεί να υποδεχτεί το μυστήριο. Είτε επιθυμείτε να ανταλλάξετε όρκους στην ακροθαλασσιά, εκεί όπου το τιρκουάζ της θάλασσας αγκαλιάζει τη χρυσή άμμο, είτε επιθυμείτε να γιορτάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας μια αξέχαστη γαμήλια δεξίωση, οι έμπειροι συνεργάτες του Tsilivi Beach Hotel θα φροντίσουν όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες, από τη διακόσμηση και τη μουσική, μέχρι τη φιλοξενία και διασκέδαση των καλεσμένων σας. Μάθετε περισσότερα: reservations@tsilivi-beach-hotel.gr

Το ταξίδι του μέλιτος στο Palazetto Hotel

Οι αναμνήσεις υπάρχουν για να τις ανακαλείς, ειδικά όταν είναι μοναδικές! Το ταξίδι του μέλιτος επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την εκκίνηση της νέας σας ζωής. Στο Palazetto Hotel, ο μήνας του μέλιτος είναι μαγικός και σχεδιασμένος αποκλειστικά για εσάς!

Γιορτάστε τα ορόσημά της ζωής σας εδώ!

Οι χώροι του Tsilivi Beach Hotel γίνονται το ιδανικό σκηνικό για να γιορτάσετε τα ορόσημα της ζωής σας: η βάπτιση του παιδιού, το bachelor party, το πάρτι για την σύνταξή σας.

Το Tsilivi Beach Hotel προσφέρει και ειδικά προγράμματα για team building υπαλλήλων εταιριών.